Mickes Bygg

Västra Götalands län

Information

621019-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mickes Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mickes Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Mickes Bygg finns i.

Mickes Bygg har varit registrerat sedan 1984-05-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mickes Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Mickes Bygg är och det finns flera verksamheter i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Mickes Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mickes Bygg så kan ni göra det på telefon genom 033-264237 eller genom brev på följande adress:

Snickeri- och byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mickes Bygg och det är Karlsson, Göran Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,