SLOWFOX stresshantering

Västra Götalands län

Information

SLOWFOX stresshantering hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där SLOWFOX stresshantering finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. SLOWFOX stresshantering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. SLOWFOX stresshantering har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SLOWFOX stresshantering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

SLOWFOX stresshantering har idag 630408-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SLOWFOX stresshantering

Ge kurser och hålla föredrag om stress samt lära ut avslappning och mentalträning med inriktning mot företag, kommuner och organisationer samt liknande. Viss försäljning av avslappningskassetter,cd och litteratur med anknytning till ämnet. Även ge behandling till enskilda privatpersoner i stresshantering och livsstilsförändring samt därmed förenlig verksamhet.

I SLOWFOX stresshantering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Anette Helen Ingela som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .