Brunnegårds Byggteknik

Västra Götalands län

Information

630524-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brunnegårds Byggteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brunnegårds Byggteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Brunnegårds Byggteknik finns i.

Brunnegårds Byggteknik har varit registrerat sedan 2008-12-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brunnegårds Byggteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Brunnegårds Byggteknik är och det finns flera verksamheter i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Brunnegårds Byggteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brunnegårds Byggteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-9666877 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska bedriva byggverksamhet och konsultverksamhet inom bygg- och affärsbranchen.

Det finns olika personer som har en koppling med Brunnegårds Byggteknik och det är Brunnegård, Leif Anders Crister som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,