Lyckans Småbruk

Västra Götalands län

Information

720428-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lyckans Småbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lyckans Småbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Lyckans Småbruk finns i.

Lyckans Småbruk har varit registrerat sedan 2007-12-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lyckans Småbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Lyckans Småbruk är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Lyckans Småbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lyckans Småbruk så kan ni göra det på telefon genom 0322-91199 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Lyckans Småbruk och det är Kvibacke, Sofia Erika Terese som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,