JN VVS och Byggservice

Västra Götalands län

Information

JN VVS och Byggservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där JN VVS och Byggservice finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. JN VVS och Byggservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket JN VVS och Byggservice har haft sedan 2007-07-30. JN VVS och Byggservice har funnits sedan och 2007-08-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JN VVS och Byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

JN VVS och Byggservice har idag 730126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JN VVS och Byggservice

VVS och byggservice.

I JN VVS och Byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jerry Jan-Ingvar som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .