B3A Consulting

Västra Götalands län

Information

B3A Consulting är ett av många verksamheter som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som B3A Consulting finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

B3A Consulting är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2010-03-04.

B3A Consulting som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2010-02-12. Men sedan 2010-03-04 så har B3A Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B3A Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5654354.

Vårgårda arbetar för att verksamheter som B3A Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för B3A Consulting. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Företaget arbetar med försäljningsuppdrag, företagsledning, rekrytering och utbildning. Och affärsidén är att kunna täcka in den delen i företaget som behöver fyllas.

Firmatecknare för B3A Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B3A Consulting och det är följande personer, Andersson, Jan Arne Einar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för B3A Consulting är 740913-XXXX.