Factory Floor

Västra Götalands län

Information

741209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Factory Floor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Factory Floor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Factory Floor finns i.

Factory Floor har varit registrerat sedan 2002-12-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Factory Floor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Factory Floor är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Factory Floor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Factory Floor så kan ni göra det på telefon genom 08-6564906 eller genom brev på följande adress:

Regissör, översättare, film- och mediabranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Factory Floor och det är Gustafsson, Björn Mattias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,