Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson

Västra Götalands län

Information

Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson har haft sedan 2002-08-05. Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-640919.

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson har idag 760329-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson

Byggnadssnickeri.

I Ljunghögs Bygg, Mikael Johansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Inge Mikael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .