Nårunga häst & vagn

Västra Götalands län

Information

Nårunga häst & vagn hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Nårunga häst & vagn finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nårunga häst & vagn tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Nårunga häst & vagn har haft sedan 2006-03-02. Nårunga häst & vagn har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nårunga häst & vagn så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-662200.

Vårgårda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Nårunga häst & vagn har idag 760424-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nårunga häst & vagn

Hästföretag med inriktning mot turism. Utbildning av hästar och dess ägare. Körning med häst och vagn vid bröllop och andra evenemang och därmed förenlig verksamhet.

I Nårunga häst & vagn så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjellin, Alexandra Cecilia som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .