Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1

Västra Götalands län

Information

764000-0142 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Vårgårda som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 finns i.

Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 har varit registrerat sedan 1954-03-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Pontus Victor

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 så kan ni göra det på telefon genom 0322-620258 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 23, 447 34, Vårgårda

Föreningen har till ändamål att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Vårgårda åt medlemmar upplåta bostäder under nytt- janderätten för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Fölet nr 1 och det är Eriksson, Pontus Victor som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzon, Daniel Karl Viktor som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Britta Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eric Mattias som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lamberg, Ariel Sebastian Daniel som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottfridsson, Jan-Inge Olof som är född 1963 och har titeln SuppleantJohansson, Sven Ingvar som är född 1961 och har titeln Suppleant,