Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a.

Västra Götalands län

Information

764000-1041 är organisationsnummer för bolaget Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Vårgårda som är den kommunen som Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. finns i.

Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. har varit registrerat sedan 1936-12-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Andreas Trunk.

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. så kan ni göra det på telefon genom 0322-622213 eller genom brev på följande adress:
Lagmansholm 5111, 447 95, Vårgårda

Föreningen har till ändamål att framställa och distribuera elektrisk energi oavsett teknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Föreningen Lagmansholms Kraftverk u.p.a. och det är Trunk, Barbro Helen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Trunk, Karl Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Trunk, Kerstin Ulla Brita som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,