Vårgårda Bergkross Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Vårgårda Bergkross Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Vårgårda. I Vårgårda Bergkross Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Gustaf Lennart som är född 1939 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Ethel Maj-Lis som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vårgårda Bergkross Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vårgårda Bergkross Kommanditbolag på telefon 0322-621092.

Berg- och grustäkt samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vårgårda Bergkross Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Vårgårda Bergkross Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vårgårda Bergkross Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Vårgårda Bergkross Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vårgårda Bergkross Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vårgårda Bergkross Kommanditbolag har 916448-1161 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.