Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vårgårda och Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är ett Handelsbolag och skapades 1974-02-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer ska trivas.

Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörinstallationsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer och det finns flera bolag som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-620651.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer är Stenberg, Joachim Per Gunnar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Stenberg, Margareta Birgitta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Vårgårda Rörinstallationer har 916448-6939 som sitt organisationsnummer.