Åkes Maskinservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Åkes Maskinservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Åkes Maskinservice Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åkes Maskinservice Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Åkes Maskinservice Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-03-23. Men sedan 1988-01-01 så har Åkes Maskinservice Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kvinnestad Björkhagen, 447 93, Vårgårda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkes Maskinservice Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8353903.

Vårgårda arbetar för att företag som Åkes Maskinservice Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åkes Maskinservice Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Reparation av traktorer och jordbruksmaskiner samt försäljning av tillbehör.

Firmatecknare för Åkes Maskinservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkes Maskinservice Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Birgitta Charlotte som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Andersson, Åke Arnold som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Åkes Maskinservice Handelsbolag är 916894-5492.