Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda är ett av många verksamheter som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-06-27. Men sedan 1990-01-01 så har Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Teleg. 3, 447 30, Vårgårda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-620966.

Vårgårda arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Tillverkning och försäljning av handikapplyft vid ridning med handikappade samt försäljning av hästsportmaterial.

Firmatecknare för Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda och det är följande personer, Carlsson, Karin Berit Anette som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Harriet Berit Rosalie som är född 1929 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget B T Produkter Vårgårda är 916894-8074.