Ekelid Häst & Sport Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916898-2545 är organisationsnummer för företaget Ekelid Häst & Sport Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekelid Häst & Sport Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vårgårda som är den kommunen som Ekelid Häst & Sport Handelsbolag finns i.

Ekelid Häst & Sport Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-12-30 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekelid Häst & Sport Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ekelid Häst & Sport Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Ekelid Häst & Sport Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ingegärd Yvonne Eriksson.

Vill ni komma i kontakt med Ekelid Häst & Sport Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ekelid 5154, 447 95, Vårgårda

Hästavel och stuteri samt därmed förenlig handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekelid Häst & Sport Handelsbolag och det är Eriksson, Ingegärd Yvonne som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Rolf Gunnar Bertil som är född 1938 och har titeln Bolagsman,