Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Vårgårda finns det ett Kommanditbolag som heter Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag i Västra Götalands län. Vårgårda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-06-13 så har Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1978-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningg. 14, 447 35, Vårgårda. Vi ni istället prata med Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag så kan ni göra det på 070-6376255.

Bilverkstad.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Göransson, Stig Göran som är född 1938 och har titeln Komplementär, Sjögren, Bo Jonny som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Göran Svenssons Bilverkstad Eftr. Göransson o Co Kommanditbolag har 964000-2425 som sitt organisationsnummer.