Pinnegården Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Pinnegården Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Pinnegården Handelsbolag finns. I Vårgårda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Pinnegården Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Pinnegården Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Pinnegården Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pinnegården Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pinnegården, 441 92, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-629207.

Vårgårda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Pinnegården Handelsbolag har idag 969654-2910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Pinnegården Handelsbolag

Uppfödning, tillridning och försäljning av hästar, uthyrning av stallplatser, ekonomisk konsulting, utbildningsverksamhet, psykosocial rådgivning, terapeutisk behandling enskilt och i grupp samt därmed förenlig verksamhet.

I Pinnegården Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jernberg, Knut Erik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Malmberg, Bodil Anna Maria som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .