Cometa Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Artistframträdande. Handel med CD-skivor. Handel med kläder och accessoarer. Handel med musikutrustning och tillbehör. Konsulttjänster inom musik, musikteknik, webdesign och dataprogrammering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cometa Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Vårgårda så är Cometa Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Vårgårda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vårgårda och i Västra Götalands län. Redan 2004-06-29 så skapades Cometa Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Cometa Handelsbolag har haft det sedan 2004-08-09.

Cometa Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

969702-6020 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vårgårda.

Just nu är Cometa Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Cometa Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0322-620010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cometa Handelsbolag är Edelgård, Josefin som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Einebrant, Bengt David som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Lidevi, Markus Emil som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Tingbratt, Lars Josef som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .