Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969713-3685 är organisationsnummer för verksamheten Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vårgårda som är den kommunen som Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag finns i.

Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-635524 eller genom brev på följande adress:
Bergstena Utgärdet 1, 441 92, Alingsås

Uppfödning och utsättning av rapphöns och fasaner. Försäljning av jakt samt utbildningskurs i fågeljakt med stående fågelhundar.

Det finns olika personer som har en koppling med Utgärdets jakt & fågel Handelsbolag och det är Jonsson, Ann-Sofi Birgitta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Knutsson, Tage Sten Birger som är född 1949 och har titeln Bolagsman,