Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag finns. I Vårgårda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag har haft sedan 2007-02-15. Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Krokav. 37, 443 74, Sjövik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9427084.

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag har idag 969723-9854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag

Konsultverksamhet inom socialt arbete ex utredningar samt samtalsstöd

I Familjesocionomerna Lindström och Vårhall Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Eva Monica som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Vårhall, Leena Annelie som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .