B. Bäck Maskinlastning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vårgårda och B. Bäck Maskinlastning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och B. Bäck Maskinlastning är ett av dem. Statusen för B. Bäck Maskinlastning är att Bolaget är aktivt.

B. Bäck Maskinlastning är ett Enskild firma och skapades 1969-02-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där bolaget finns i jobbar för att bolag som B. Bäck Maskinlastning ska trivas.

B. Bäck Maskinlastning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B. Bäck Maskinlastning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är B. Bäck Maskinlastning och det finns flera bolag som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med B. Bäck Maskinlastning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5863011.

.

De som är på något sätt har med B. Bäck Maskinlastning är Bäck, Björn Valter Arnold som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B. Bäck Maskinlastning har 400423-XXXX som sitt organisationsnummer.