Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice.

Västra Götalands län

Information

470218-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. finns i.

Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. har varit registrerat sedan 1978-12-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. så kan ni göra det på telefon genom 0322-621786 eller genom brev på följande adress:

Fastighets- och trädgårdsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven Isaksson Fastighets- och Trädgårdsservice. och det är Isaksson, Sven Ingvar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,