STÄDGUMMAN LENA

Västra Götalands län

Information

STÄDGUMMAN LENA är ett av många verksamheter som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som STÄDGUMMAN LENA finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

STÄDGUMMAN LENA är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-04-17.

STÄDGUMMAN LENA som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-05-07. Men sedan 2008-05-01 så har STÄDGUMMAN LENA varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på STÄDGUMMAN LENA så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-93059.

Vårgårda arbetar för att verksamheter som STÄDGUMMAN LENA ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för STÄDGUMMAN LENA. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Hushållsnära tjänster såsom städ. Massage-, thoui- och klassisk. Kurs inom frigörande dans och skrattyoga. Försäljning av hälsojuice och hudcreme.

Firmatecknare för STÄDGUMMAN LENA är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till STÄDGUMMAN LENA och det är följande personer, Lundblad, Lena Kristina som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för STÄDGUMMAN LENA är 480802-XXXX.