Alingsås Marinservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vårgårda och Alingsås Marinservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Alingsås Marinservice är ett av dem. Statusen för Alingsås Marinservice är att Bolaget är aktivt.

Alingsås Marinservice är ett Enskild firma och skapades 1993-10-20. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där företaget finns i jobbar för att företag som Alingsås Marinservice ska trivas.

Alingsås Marinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation och service av båtar och motorer samt försäljning av reservdelar och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alingsås Marinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Alingsås Marinservice och det finns flera företag som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Alingsås Marinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-623492.

.

De som är på något sätt har med Alingsås Marinservice är Engberg, Lars Inge som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alingsås Marinservice har 500217-XXXX som sitt organisationsnummer.