Bänatorp Häst & Fritid

Västra Götalands län

Information

530627-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bänatorp Häst & Fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bänatorp Häst & Fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vårgårda som är den kommunen som Bänatorp Häst & Fritid finns i.

Bänatorp Häst & Fritid har varit registrerat sedan 2005-03-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bänatorp Häst & Fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Bänatorp Häst & Fritid är och det finns flera bolag i Vårgårda som också är .

Firmatecknare för Bänatorp Häst & Fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bänatorp Häst & Fritid så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hästprodukter. Varusortiment allt för och till häst. Foder och tillskott av foder. Inriktning: Häst-Foder-Fritid. Träning, tävling och utbildning inom hästnäringen.

Det finns olika personer som har en koppling med Bänatorp Häst & Fritid och det är Ernbratt Martinsen, Pia Anita som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,