Haralds Bygg

Västra Götalands län

Information

Haralds Bygg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Haralds Bygg finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Haralds Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Haralds Bygg har haft sedan 1999-01-01. Haralds Bygg har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Haralds Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-631101.

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Haralds Bygg har idag 531119-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Haralds Bygg

Byggnadsverksamhet inom om- och tillbyggnad, fastighetsservice, försäljning av byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

I Haralds Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bengt Harald som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .