Broson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva handel med tillverkning av industriförnödenheter, företrädesvis järnmanufaktur, samt därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Broson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vårgårda så är Broson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Vårgårda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vårgårda och i Västra Götalands län. Redan 1922-05-12 så skapades Broson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Broson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Broson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556020-7838 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vårgårda.

Just nu är Broson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Broson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0322-626400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Heleander, Anders Lars Åke -Jansby Sven Erik -Järvelä, Juha Olavi

Följande personer är på något sätt aktiva inom Broson Aktiebolag är Heleander, Anders Lars Åke som är född 1946 och har titeln Extern VD, Hennum, Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jansby Sven Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Järvelä, Juha Olavi som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Ann-Britt Eva Sofia som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sandaker, Tor Asbjörn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESSavinainen, Kristina Linnéa som är född 1975 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantFörenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor.