Lantmännen Doggy AB

Västra Götalands län

Information

Lantmännen Doggy AB är ett bolag som finns i Vårgårda. I Lantmännen Doggy AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Hans Einar som är född 1951 och har titeln VD, Nilsson, Hans Einar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Einar Reinhold som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rytterdahl, Dick Torsten Georg som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lantmännen Doggy AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lantmännen Doggy AB på telefon 0322-666500.

Bolaget skall direkt eller genom delägarskap i andra bolag, äga och förvalta fast egendom, aktier och immaterialrättigheter samt att driva tillverkning och handel med foderprodukter och andra produkter för husdjur ävensom att driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lantmännen Doggy AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lantmännen Doggy AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Vårgårda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lantmännen Doggy AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lantmännen Doggy AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lantmännen Doggy AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Rytterdahl, Dick Torsten Georg -Svensson, Karl Einar Reinhold i förening med -Nilsson, Hans Einar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lantmännen Doggy AB har 556055-5129 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.