LOCATUM Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556116-5308 är organisationsnummer för verksamheten LOCATUM Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LOCATUM Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som LOCATUM Aktiebolag finns i.

LOCATUM Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-04-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LOCATUM Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

LOCATUM Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LOCATUM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LOCATUM Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-660240 eller genom brev på följande adress:
Gundlered Lillegården, 447 93, Vårgårda

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av lasthanteringsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LOCATUM Aktiebolag och det är Axelsson, Leif Gunnar som är född 1944 och har titeln VD, Axelsson, Leif Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Leif Gunnar Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Härröd, Kerstin Annette som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,