Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vårgårda och Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-11-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där företaget finns i jobbar för att företag som Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag ska trivas.

Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva företagskonsultation, innefattande företagsanalyser, produktionsutsutveckling, kalkylerin m m, samt tillverka och försälja prototyper för verkstads- industrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-660088.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag är Jonsson, Bror Erik Oskar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Barbro Elise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Företagsutveckling, B. Jonsson Aktiebolag har 556121-2837 som sitt organisationsnummer.