Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner

Västra Götalands län

Information

556136-0008 är organisationsnummer för företaget Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner finns i.

Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner har varit registrerat sedan 1970-05-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Herbertsson, Bror Arne Sixten -Herbertsson, Jan-Ove Paul Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner så kan ni göra det på telefon genom 0322-620094 eller genom brev på följande adress:
Wallentinsv. 16, 447 37, Vårgårda

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, speditionsrörelse, inköp och försäljning av drivmedel, eldningsoljor och bilförnödenheter, grus, sand, makadam och jord samt äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkeri & Speditions Aktiebolaget Herbert Johansson & Söner och det är Herbertsson, Bror Arne Sixten som är född 1936 och har titeln VD, Herbertsson, Bror Arne Sixten som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Herbertsson, Jan-Ove Paul som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Herbertsson, Kurt Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Herbertsson, Rune Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln RevisorPalmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,