Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag finns. I Vårgårda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hol Lyckan, 441 93, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-630083.

Vårgårda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag har idag 556154-1664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag

Bolaget skall driva sågverk, låd- och palltillverkning, handel med virke samt därmed förenlig verksamhet.

I Hols Såg, Lennart Johansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Gunnar Lennart som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mona Birgitta Gunvor som är född 1934 och har titeln Suppleant, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .