Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1974-09-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Djupedalsg. 48, 447 35, Vårgårda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vårgårda arbetar för att företag som Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva transporter, entreprenad-, bygg- och konsultverksamhet samt handel med och uthyrning av maskiner och material inom bygg- och anläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag och det är följande personer, Fredriksson, Fritiof Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Drammica, Charlotte Maria Ann som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensk Bygg- & Markteknik Aktiebolag är 556188-0351.