SAMEK Tool Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

SAMEK Tool Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vårgårda. I SAMEK Tool Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultén, Svante Knut som är född 1959 och har titeln VD, Hultén, Svante Knut som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Diana Birgitta Carola som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Inghammar, Karin Maria som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SAMEK Tool Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SAMEK Tool Aktiebolag på telefon 0322-624660.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri.

Idag är SAMEK Tool Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SAMEK Tool Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SAMEK Tool Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SAMEK Tool Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SAMEK Tool Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SAMEK Tool Aktiebolag har 556188-3066 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.