Flodaverken Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vårgårda och Flodaverken Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flodaverken Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Flodaverken Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Flodaverken Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flodaverken Aktiebolag ska trivas.

Flodaverken Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva nybyggnation och reparation av lastbilsflak, bilsläpkärror, div. stålkonstruktioner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flodaverken Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Flodaverken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Flodaverken Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-624070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Flodaverken Aktiebolag är Persson, Dan Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln VD, Persson, Dan Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor.

Flodaverken Aktiebolag har 556357-5785 som sitt organisationsnummer.