Mjörnstranden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Mjörnstranden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vårgårda här finns det många olika Aktiebolag. Mjörnstranden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Vårgårda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Mjörnstranden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556368-6434.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0322-625774.

Mjörnstranden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mjörnstranden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lerander, Inger Eva-Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att tillverka, köpa, marknadsföra och sälja sportunderkläder, dels äga, förvalta och bedriva handel med fastigheter och annan fast egendom, dels äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper, dels bedriva skogsbruk, dels marknadsföra andra företag och deras verksamhet samt bedriva konsultverksamhet inom ovanstående verksamhetsområden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.