Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556376-6202 är organisationsnummer för bolaget Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag finns i.

Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-624460 eller genom brev på följande adress:
Reimers g. 1, 447 32, Vårgårda

Bolaget skall bedriva gjutning av mässingsprodukter till VVS- branschen och prydnadsföremål samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vårgårda MässingsGjuteri Aktiebolag och det är Arvidsson, Göthe Urban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Kerstin Agneta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor,