L.E. Berg Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

L.E. Berg Consulting Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där L.E. Berg Consulting Aktiebolag finns. I Vårgårda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. L.E. Berg Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket L.E. Berg Consulting Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. L.E. Berg Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till L.E. Berg Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göteborgsv. 16, 441 43, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-634664.

Vårgårda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är L.E. Berg Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

L.E. Berg Consulting Aktiebolag har idag 556385-8512 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för L.E. Berg Consulting Aktiebolag

Bolaget bedriver konsult- och konstruktionsverksamhet inom verkstadsindustrin, tillverkning av formverktyg och stansverktyg, komponenttillverkning till verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I L.E. Berg Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Lars-Eije Daniel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Lars-Magnus Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .