Lagmansholms Kraftverk AB

Västra Götalands län

Information

Lagmansholms Kraftverk AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Lagmansholms Kraftverk AB finns. I Vårgårda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lagmansholms Kraftverk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lagmansholms Kraftverk AB har haft sedan 1994-01-01. Lagmansholms Kraftverk AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lagmansholms Kraftverk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jungfruplatsen 1 D, 431 48, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-622213.

Vårgårda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lagmansholms Kraftverk AB Privat, ej börsnoterat.

Lagmansholms Kraftverk AB har idag 556390-9232 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lagmansholms Kraftverk AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att framställa och distrubuera elektrisk energi, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva konsulttjänster inom marknadsföring, försäljning, organisation och ekonomi, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lagmansholms Kraftverk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trunk, Karl Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Trunk, Barbro Helen som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nyman, Fred Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Nyman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .