Stålprofil PK Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stålprofil PK Invest Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vårgårda här finns det många olika Aktiebolag. Stålprofil PK Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Vårgårda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stålprofil PK Invest Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556444-0450.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0322-625060 alternativt besöka eller skicka post till Stålprofil PK Invest Aktiebolag på följande adress Parkg. 10, 447 31, Vårgårda.

Stålprofil PK Invest Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stålprofil PK Invest Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Cornelius, Peter Pontus Rynoson som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grossist- och agenturverksamhet inom byggnadsbranschen, värdepappers- och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.