Backcountry Equipment Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Backcountry Equipment Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vårgårda här finns det många olika Aktiebolag. Backcountry Equipment Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Vårgårda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Backcountry Equipment Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556465-3276.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0322-660250 alternativt besöka eller skicka post till Backcountry Equipment Aktiebolag på följande adress Hökared Ladan, 447 94, Vårgårda.

Backcountry Equipment Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Backcountry Equipment Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Doris Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant , Krantz, Marie-Louise som är född 1967 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.