Idé-Mode Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Idé-Mode Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Idé-Mode Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Idé-Mode Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Idé-Mode Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-11-19. Men sedan 1993-01-01 så har Idé-Mode Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centrumg. 3 A, 447 30, Vårgårda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Idé-Mode Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-624045.

Vårgårda arbetar för att bolag som Idé-Mode Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Idé-Mode Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Idé-Mode Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Idé-Mode Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl-Johan Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Hakberg, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Idé-Mode Aktiebolag är 556476-5617.