Vårgårda Ångfabrik AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Vårgårda Ångfabrik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vårgårda här finns det många olika Aktiebolag. Vårgårda Ångfabrik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Vårgårda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Vårgårda Ångfabrik AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556540-6542.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0498-291550 alternativt besöka eller skicka post till Vårgårda Ångfabrik AB på följande adress BOX 1192, 0 , Visby.

Vårgårda Ångfabrik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Vårgårda Ångfabrik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Svante Anders Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Andersson, Claes Fredrik som är född 1967 och har titeln Suppleant . Wahlström, Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bygga, utveckla och driva anläggningar för produktion, distribution och försäljning av fjärrvärme, el och ånga samt därmed förenlig verksamhet.