Catalina Octane AB

Västra Götalands län

Information

Catalina Octane AB är ett av många bolag som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Catalina Octane AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Catalina Octane AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Catalina Octane AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-04-21. Men sedan 1997-01-01 så har Catalina Octane AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hol Grönäng 1, 441 93, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Catalina Octane AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-630023.

Vårgårda arbetar för att bolag som Catalina Octane AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Catalina Octane AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet ska vara att hyra ut vinterförvaringsplatser för motorcyklar och båtar.

Firmatecknare för Catalina Octane AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Catalina Octane AB och det är följande personer, Johansson, Tomas Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Bengt Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Catalina Octane AB är 556541-6640.