Mekansolve Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

556542-7894 är organisationsnummer för verksamheten Mekansolve Alingsås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekansolve Alingsås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som Mekansolve Alingsås AB finns i.

Mekansolve Alingsås AB har varit registrerat sedan 1997-06-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekansolve Alingsås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Mekansolve Alingsås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekansolve Alingsås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mekansolve Alingsås AB så kan ni göra det på telefon genom 0322-635333 eller genom brev på följande adress:
Lenahed Sandhaga 2, 441 92, Alingsås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom konstruktion och utveckling samt prototyptillverkning för verkstads- och byggindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekansolve Alingsås AB och det är Karlsson, Ulf Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,