Ylläs AB

Västra Götalands län

Information

Ylläs AB är ett av många bolag som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Ylläs AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ylläs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Ylläs AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-02-10. Men sedan 1998-01-01 så har Ylläs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ylläs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-623173.

Vårgårda arbetar för att bolag som Ylläs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ylläs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ylläs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ylläsjärvi, Arvi Eerik -Ylläsjärvi, Olavi Matias.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ylläs AB och det är följande personer, Ylläsjärvi, Olavi Matias som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ylläsjärvi, Arvi Eerik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ylläs AB är 556552-7966.