Richard Yngve Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Richard Yngve Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vårgårda så är Richard Yngve Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Vårgårda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vårgårda och i Västra Götalands län. Redan 2000-09-19 så skapades Richard Yngve Åkeri Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556597-2832 är organisationsnummret för företaget som finns i Vårgårda.

Just nu är Richard Yngve Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Richard Yngve Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0322-625277 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -likvidatorn -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Richard Yngve Åkeri Aktiebolag är Yngve, Christer Richard Ingemar som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Aho, Mikael som är född 1968 och har titeln Likvidator, Palmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .