Kalvdans i Kulling AB

Västra Götalands län

Information

556601-7553 är organisationsnummer för företaget Kalvdans i Kulling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalvdans i Kulling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som Kalvdans i Kulling AB finns i.

Kalvdans i Kulling AB har varit registrerat sedan 2001-01-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalvdans i Kulling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Kalvdans i Kulling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kalvdans i Kulling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Klas Åke Lennart -Vikingson, Eva Viola

Vill ni komma i kontakt med Kalvdans i Kulling AB så kan ni göra det på telefon genom 0522-653900 eller genom brev på följande adress:
Eggvena Kungegården 1, 447 92, Vårgårda

Föremålet för bolagets verksamhet är förädling av mejeriprodukter och bär samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalvdans i Kulling AB och det är Vikingson, Eva Viola som är född 1947 och har titeln VD, Vikingson, Eva Viola som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Klas Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Carin Helén som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxentorp, Jerker som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulvebro, Ester Ann-Mari som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotAlfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor