Intersafe Marine AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vårgårda och Intersafe Marine AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Intersafe Marine AB är ett av dem. Statusen för Intersafe Marine AB är att Bolaget är aktivt.

Intersafe Marine AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där företaget finns i jobbar för att företag som Intersafe Marine AB ska trivas.

Intersafe Marine AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09. I Vårgårda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export av marin utrustning samt värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Intersafe Marine AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09.

Idag är Intersafe Marine AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Intersafe Marine AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-621225.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Intersafe Marine AB är Sylvén, Kurt Tomas Daniel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe Sylvén, Karin Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Intersafe Marine AB har 556610-7578 som sitt organisationsnummer.